3 kommentarer

 1. Hej! Min Farfar Ture och din mormor Hilda är syskon, så du och jag måste vara sysslingar. Jag är dotter till Caj Biberg som då är din mammas kusin Vi är tre syskon Birgitta född 47, Carl-Gustav född 50 och jag Christina född 60. Så kul att hitta den här sidan, har sökt många ggr på min farfar men inte hittat nåt. Mvh Christina

  1. Hej Christina
   Vad trevligt att du hittade, jag är väldigt nyfiken och tacksam om du kan ge mig lite mer uppgifter, exempelvis din och dina syskons fulla namn (efternamn) samt födelsedata och gärna ett foto på var och en som kan användas som profilbild så kan jag ytterligare komplettera trädet. Jag vet inte om du noterade på min blogg att man kan prenumerera på uppdateringar och välja vilka kategorier man är intresserad utav, ev.vis “släktforskning”, om du vill kan jag registrera in dig så får du ett mail varje gång jag uppdaterar just den kategorin.
   Ha det gott min nyfunna syssling 🙂
   Hälsningar
   Kjell

  2. Hej igen Christina
   Hoppas att ni har klarat er från Covid-19.Jag har gjort nya inlägg i bloggen som beskriver hur det kom sig att Ture med syskon föddes i Sydafrika. Jag har även funnit att vi har en Sydafrikansk gren av släkten så gör ett återbesök i bloggen. Dela gärna med dig om du har någon eller några historier om farfar Ture och hemskt gärna även om din pappa Caj, har du ett foto av honom så får du gärna dela med dig av det också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *