Om mig

Att njuta av livet här och nu...

... är en konst som tyvärr inte alla klarar av eller inte har möjlighet att göra av olika anledningar. Förhoppningsvis så finner även du den balans i livet som alla så väl behöver. Själv så överraskade jag många då jag försvann till Tanzania i 3 månader 2006 och jobbade som volontär med FN: s "World Food Programme". I Tanzania arbetade jag med att besöka skolor runtom i landet och byggde energieffektiva spisar som skulle ersätta de gamla "tre-stenseldarna" som hade gamla oljefat på för att bereda sin mat. Här umgicks jag med och diskuterade med skolbarn, lärare, rektorer, by-äldste och lokala regeringstjänstemän. Besökte även olika flyktingläger vid gränserna mot Rwanda och Burundi som gav ytterligare perspektiv på livet.

Fyra år senare reste hela familjen med barn till Kenya för att barnen skulle få uppleva skillnaderna mellan rik- och fattigdom genom att tillbringa tid tillsammans med olika familjer på landsbygd och i städer runtom i landet, en lärorik resa som gav en del eftertanke och perspektiv på livet.

Efter 50 år i arbetslivet som bl.a. speditör, projektledare och Customer Integration Specialist/IT med resande till många länder runtom vårt vackra jordklot så njuter jag sedan 2017 av livet som pensionär genom att resa, segla, köra motorcykel samt annat som sätter guldkant på tillvaron.

Bor numera större delen av året i Mil Palmeras / Torre de la Horadada, Valenciana, Spanien

Mil Palmeras
Klicka på bilden för att se mitt liv under 70 år
Share this page

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *