MC CRUISINGUSA (US on a motorcycle)

Scottsdale ➜ Parker AZ 2018

Scottsdale ➜ Parker AZ 2018

Loading

Denna publicering uppdaterades den 24 februari, 2023

* 2018-04-08 *

Dags att lämna Scottsdale och lyxiga Plaza Resort, efter ett par dagars häng vid poolen och ute på närliggande områden så är vi nu utvilade och fräscha för att ta oss vidare till vårt sista mål i Arizona innan vi kommer in i Kalifornien.

Det är +30 grader redan på morgonen, Colorado River and Parker, here we come… 🙂

Klicka på bilden för att zooma

Det är varmt på morgonen och det är ingenting mot vad det kommer att bli senare… Vi tar oss ut från Scottsdale och får en riktigt härlig körning mot Parker.

Efter att kommit ut ur stan så svänger av för att ta oss till Parker och hamnar så småningom på Lake Pleasant Road och vidare mot Morristown som vi passerar innan vi kommer fram till Wickenburg .

Scottsdale – Wickenburg

Vi kommer in till Wickenburg och letar oss fram till ett lämpligt ställe att parkera på samt att hitta ett ställe för att ta en fikapaus på och det blir slutligen på Anitas Cochina.

Wickenburg

Efter en skön fikapaus går vi från Anita’s och utanför står ett antal bikers varav en har stora problem med sin hoj men han tycks vara van för ur sidoväskan plockar han fram skiftnycklar och andra verktyg… Själva vandrar vi tillbaka till våra parkerade hojar och drar vidare mot Parker i värmen.

Wickenburg – Parker

Väl framme vid hotellet (Best Western Parker Inn) så checkar vi in och kollar runt… Vi har kört 29 mil i värmen, phu…

Konstaterar att hotellet har en trevlig pool så jag och Rickard åker iväg till Walmart för att handla in öl. En stor kartong plus lite lösa flaskor går vi glada i hågen till självscanningen. Börjar scanna och skall betala då börjar en röd lampa blinka… fram kommer personal och ber om legitimation, man skall vara beredd på detta då alla upp till 40 års ålder!!! behöver legitimera sig vid inköp av alkohol. Har lite svårt att hålla mig för skratt och sade att jag tar det som en komplimang att behöva visa leg 🙂

Lastar in all öl i topboxen (fantastiskt bra box), kör hem igen och vi sätter oss vid poolen och kallar på resten av gänget, idag är det jag som bjuder på biran ✌️

Kvicksilvret tycks stiga hela tiden och att dricka kalla pilsner verkar inte hjälpa…

Det blir en hojtur senare till en av “barpråmarna” som ligger i Colorado-floden söder om Lake Havasu, vi kör dit i t-shirt och shorts, temperaturen ligger nu på 38 grader celsius och det känns som att någon håller en hårfön mot benen, så varmt är det i fartvinden som gör allt annat än svalkar. Vi styr nu mot Roadrunner Floating Dock Bar och kör längs med Parker Strip.

På väg till Roadrunner Floating Dock Bar

Vi följer sedan Coloradofloden uppströms genom att köra vidare på Riverside Drive som skall ta oss till nästa “brudmagnetställe” med levande musik, nu har vi Foxes Floating Bar som nästa mål…

På väg till Foxes Floating Bar

Sista middagen i Parker avnjöts på Mayas Cantina

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *