MC CRUISINGUSA (US on a motorcycle)

New Orleans, LA➜Abbeville, LA

New Orleans, LA➜Abbeville, LA

Loading

Denna publicering uppdaterades den 24 februari, 2023

Vi börjar dagen med att hämta hojarna från garaget som ligger en liten bit från hotellet, packar hojarna och letar oss ut ur stan.

Hämtning av hojarna som stod uppe på taket av parkeringshuset.
Klicka på kartan för att zooma

Efter ett tag så kör vi längs med Missisippifloden och gör ett pit-stopp hos B&C Seafood Riverside & Cajun Restaurant i Vacherie, mestadels för att dricka något. Men frestelsen hos vissa när det upptäcks att här säljer man ju skaldjur, ja då bryter en spontan biker-kräftskiva ut 🙂

Nöjda och glada fortsätts färden och nu med mål att besöka Tabasco på Avery Island.

Här fanns det vanliga souvenir tramset med skedar, muggar, kläder och annat, men det var desto roligare att kolla och testa alla olika sorter tabasco som finns i alla möjliga varianter och då snackar vi inte bara om den berömda såsen. Här fanns det choklad och glass med de olika såserna tillsatta i glassen, en upplevelse i sig.

När hettan i strupen lagt sig (dock inte i luften) drar vi vidare mot övernattningen som skall ske i Abbeville på Days Inn. Vi kommer fram till Abbeville, checkar in och passar på att handla några nya hörselskydd eftersom CVS ligger på andra sidan gatan, köpte flera stycken eftersom de var bra.

Days Inn i Abbeville

Kvällen tillbringar vi på den mexikanska grill-restaurangen La Rumba där njuter av både grillat och lite Corona innan det är dags att sova.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *