MC CRUISINGResorUSA (US on a motorcycle)

Curves, slopes and steeps

Curves, slopes and steeps

Loading

Denna publicering uppdaterades den 18 december, 2020

2019-09-25

Dagen börjar ungefär som dagen innan, det är varmt och rummet dåligt ljudisolerat. Trafiken på Lombard street pågår dygnet runt i staden som aldrig sover… Vi äter en enkel frukost och beställer en UberX för att ta oss till Eagleriders och hämta hojen. Upptäcker att action kameran krånglar så det blir inget filmat med den denna dagen…

Förberedelser

Allt går smidigt och vi börjar leta oss ut ur stan, går inte så bra utan vi hamnar på fel bro?, Oakland bay bridge som går över Treasure Island och vi hamnar i Oakland, får nog skylla på värmen eftersom det är +32 grader. Inget att göra åt det utan vi gör en omplanering som visar sig vara otroligt lyckad. Vi tar väg 580 via Richmond och bron över bukten mot San Rafael och passerar San Quentin och följer sedan Sir Francis Drake boulevard genom San Geronimo och sedan genom Samuel P Taylor State Park med sina berg och skogar för att komma till highway 1. Kan verkligen rekommendera den vägen ut ur Frisco. Efter att ha kört en bit hamnar vi i Marshall och stannar till för att inta lunch på Nicks Cove.

Nicks Cove

Att köra kustvägen upp till Fort Bragg är en sann upplevelse för den som gillar vyer, kurvor, backar och stup.

En väg som verkligen kräver förarens totala uppmärksamhet. Dagens körning blev 31,5 mil, höjdskillnaderna var -22 till +184 meter.

Översikt över hela resvägen
45 seconds…

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *