Övrigt och allmäntRosengrens hörna i Spanien

Besök i november

Besök i november

Loading

Denna publicering uppdaterades den 4 maj, 2023

Våra vänner som kom till oss för att fira våra födelsedagar har lämnat oss och återvänt till Sverige. Vi tar en tur återigen till Murcia och bekantar oss lite mer med gamla delen av staden, speciellt den del som ligger runt omkring den stora katedralen. Trånga fina små gågator där man ibland får samsas med bilar på de gator där de får köra. Här vimlar av kaféer och restauranger på varenda gata i kvarteren... och är man här så passar man självklart på att dricka stadens absolut bästa espresso på CaféLab (jag har skrivit om det här stället i tidigare inlägg).

CafeLab
CafeLab - Murcia

Olympia Pool & Garden Bar

Det här är ett av de ställen som ligger närmast till där vi bor och här kan man både hoppa i poolen och ta sig en drink och lyssna till musik. Utöver sin officiella hemsida så finns de även på Facebook. Fotot nedan samt längst upp på sidan är tagen när vi slank in där för att ta en liten kvälls-drink.

Olympia Pool & Bar
Olympia Pool & Bar

Temadag hos Genius i Torrevieja

Då vi har citrusträd på vår terrass och inte har kunskapen om hur dessa skall beskäras så passade vi på att boka in oss på en temadag på Genius bar i Torrevieja där temat var just hur man hanterar sina växter. En riktigt god buffé serverades efter den första timman. Nöjda med både föreläsning och god mat vände vi hemåt i den sena kvällen.

Besök I

Vår dotter Julia som läser på GU hade varit effektiv och gjort klart sin del av ett grupparbete snabbt och smidigt och kunde därför unna sig ett par dagar ledigt tillsammans med oss. Vi hade några härliga dagar tillsammans med promenader, cykelturer och restaurangbesök.

Besök II

I slutet av månaden kom Mats på besök (han bor ganska nära oss) och tog en fika på vår terrass.

Dagen efter tog vi våra cyklar på en tur till Mats och Cecilia's lägenhet på en fika sedan tog vi oss hem igen och slappade på terrassen i 25 graders värme.

Namnskylt på huset

Efter inköp av lite bokstäver i keramik så sattes skylten / namnet "Rosengrens Corner" upp på hörnet av huset och nu är det lätt att se vem som bor här så nu bör det vara lätt att hitta "rätt" hus. Det blev ganska snyggt tycker jag...

Med hälsningar från vår terrass
Med hälsningar från vår terrass
39

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *