Restauranger och vingårdarRosengrens hörna i Spanien

Restaurante La Encarnación – Los Alcazares

Restaurante La Encarnación – Los Alcazares

Loading

Denna publicering uppdaterades den 23 augusti, 2023

Los Alcazares som ligger vid lagunen Mar Menor på Costa Blanca har inte bara en otroligt fin strandpromenad med goda badmöjligheter. Här finns en massa restauranger och kaféer utmed promenaden eller ute på pirarna. Ett givet utflyktsmål som man kan kombinera med ex. om man varit och spelat mini golf på utmärkta Golf De Luxe som ligger nära centrum. Om du inte varit där och spelat tidigare kan det vara bra att veta att man gör bäst i att boka speltid då banan är väldigt populär.

Är man då i Los Alcazares skall man absolut inte missa Restaurante La Encarnación som inte bara är en restaurang. Det här är en gammal spa-anläggning från "förr i tiden", dock ej i bruk idag, men här kan man hyra rum och de har en fantastisk restaurang i en otrolig miljö.

De har dessutom en Gin-klubb om man är ett Gin-fan. Maten är riktigt "top-notch" och servicen är oklanderlig, portionerna är väl tilltagna och härifrån går man varken hungrig eller missnöjd.

Antingen kan man sitta ute på terrassen eller inne i uterummet med full utsikt över lagunen. De har även en grön innergård där man kan sitta och äta.

Det här är ett ställe dit vi gärna åker för att både spela golf, promenera och äta gott.

Kommentera gärna och vi blir glada om du rekommenderar en restaurang eller vingård som du själv uppskattade.

103

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *