MC CRUISINGUSA (US on a motorcycle)

Heading back to San Francisco

Heading back to San Francisco

Loading

Denna publicering uppdaterades den 24 februari, 2023

* 2019-09-30 *

Sista dagen på vår cruising i Kalifornien och skall nu till San Francisco för ännu en veckas vistelse?. Vi kör highway 1 hela vägen.

Översikt resväg

Kör omkring lite grann inne i Santa Cruz och ser oss omkring innan vi kör vidare och stannar sedan till på Waddell beach och kollar på surfarna där de ligger och väntar på den “rätta” vågen.

Waddell beach
Waddell beach
Waddell beach
Beach Boys
Posering 1 vid Waddell beach
Posering 2…
Posering 3…

Vi kör vidare utmed highway 1 och det syns att halloween närmar sig då bönder och ursprungsbefolkning säljer pumpor “en masse”.

Pumpor i mängd
På väg till Princeton-by-the-sea

Stannar till återigen för att ta en liten bensträckare, denna gång i Princeton-by-the-sea och tittar på folk som står på pallar och fiskar och nybörjare i kajaker och “suppar”.

Princeton-by-the-sea

Kör vidare mot Frisco och filerna blir fler och fler och slutligen så tankar vi upp hojen innan återlämnandet till hyrfirman.

Mot Frisco

Därmed slutar vår “hoj-vecka” och sammantaget har vi haft en fantastisk cruising där vi haft en sagolik tur med vädret hela tiden. Vi har kört totalt Cirka 178 mil på en höjd över havet som pendlat från 0 -> 3033 meter. Kostnaden för 2 personer på 1 hoj blev Cirka 35,000 kronor (hyra av en H-D Electra Glide Classic inkl. Fullförsäkran VIP Zero mot stöld och punktering, hotell 7 nätter samt flyg t.o.r Göteborg – San Francisco) till detta skall läggas bensinkostnad samt mat och dryck vilket kan variera beroende på vad man väljer.

Nu skall.vi tillbringa ytterligare 1 vecka i Frisco för att utforska staden.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *