Restauranger och vingårdarRosengrens hörna i Spanien

Finca Rebate i Rebate

Finca Rebate i Rebate

Loading

Denna publicering uppdaterades den 23 augusti, 2023

Spanskans Rebate betyder rabatt på svenska, någon rabatt på maten får du visserligen inte på denna finca men i gengäld får du mat i "världsklass" på denna restaurang som ligger i den lilla lilla byn som heter just Rebate och ligger lite grann ute i "ingenstans", en gammal restaurerad by i Sierra de Escalona mellan El Pilar de Campoverde och San Miguel de Salinas, väg CV-952 och här hittar du det bästa internationella köket för att njuta av både naturen bland apelsin- och citronträd och gudomligt god mat.
 
På denna plats har vi nu ätit den godaste maten sedan vi köpte vårt boende här i Spanien för 1 år sedan.
 
Vi började med ett glas Cava innan vi fick in förrätterna som först bestod av "Apelsin, ädelost och skinksallad" och detta följdes av en "Tiki Taboule" från Jerusalem, en krämig och otroligt god soppa gjord på kronärtskocka.
Som varmrätter valde vi "Griskind med teryakisås" och en mix av grillade fiskspett (3 olika sorters fisk)

Avslutade med en "Cheesecake" som var lite annorlunda mot vad vi är vana vid hemifrån, men god var den...

Finca Rebate

Missa inte detta underbara ställe i sin fina miljö, i trädgården ser du bl.a. dammar med änder och sköldpaddor, marsvin och till och med en emu... även ett eget kapell har man för bröllop... och som sagt, maten är "top-notch". Väldigt bra "menyer" och man blir rejält mätt 🙂

Lämna gärna en kommentar och vi blir glada om du ger oss en rekommendation till en restaurang eller vingård som du själv tyckte om.

Klicka här för att komma till Finca Rebate's hemsida

116

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *