Restauranger och vingårdarRosengrens hörna i Spanien

CafeLab i Murcia

CafeLab i Murcia

Loading

Denna publicering uppdaterades den 23 augusti, 2023

En våt dröm för den som älskar espresso

Efter att ha besökt lite olika möbelaffärer samt Ikea i Murcias ytterområden så passar vi på att återigen besöka favoritstället i Murcia idag för att dricka espresso hos CafeLab.
 
Här snackar vi kaffe av yppersta kvalitet som tillreds av Barista experter, äkta nördar och otroligt duktiga på att skapa den perfekta espresson. Man har bönor från olika delar av världen där man skapar en espresso baserad på den unika bönan.
 
Man presenterar med jämna mellanrum en ny espresso på menyn en tydlig presentation varifrån bönan kommer, på vilken höjd bönan har växt o.s.v.

Nu serverar man inte enbart kaffe och espresso utan även smakfulla teér samt lite bakverk, som t.ex. den gigantiska chokladtårtan gick inte heller av för hackor men var så stor att man fick lämna en bit kvar.

Så är man i Murcia så får man inte missa denna smakupplevelse. Det gjorde inte heller Anna som smakade och grinade illa för att det enligt henne var en besk smak. Dock så tyckte hon att eftersmaken var inte alls så dum och liknade den lite grann som lakrits, kanske hon kan bli omvänd så småningom.

Varmt som attans var det också med temperaturer runt 33 grader 👍
CafeLab
CafeLab - Murcia

Vid ett annat besök blev det en Colombia Golden Huila, först skölja / rensa gommen med ett glas välsmakande typ te, kallt. Efter det skall man dricka sin espresso, till detta valde jag också en sandwich med riven tomat och en god Iberico-skinka, det är en ren njutning att samtidigt sitta här ute på torget avnjutandes den goda espresson och samtidigt se allt folk passera revy i solskenet.

27

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *