Restauranger och vingårdarRosengrens hörna i Spanien

Braseria Argentina El Tata – En kött och vinupplevelse i Mil Palmeras

Braseria Argentina El Tata – En kött och vinupplevelse i Mil Palmeras

Loading

Denna publicering uppdaterades den 23 augusti, 2023

Alla vet väl, eller borde åtminstone veta att när det gäller upplevelser av en bra köttbit så skall man helst besöka en Argentinsk restaurang. Gillar man kött av bra kvalitet med ett utsökt glas rött till så är det här ett ställe du inte bör gå förbi...

Vi har varit här många gånger och alltid var supernöjda över all den goda mat de har för det är inte bara kött (även om det är deras specialitet) så har de även ex.vis mycket god lax. De har en fantastisk vinkällare och speciellt de röda vinerna som de har är utsökta, de viner som de har rekommenderat till de köttbitar vi ätit har varit fantastiska, och till mycket rimliga priser.

De har också lite olika tema-kvällar med uppträdande, vi har varit där på Flamenco och Opera, de har även musikanter ibland, missa inte detta. Varje gång vi betalat notan så har de bjudit på en Gin Tonic vilket visar hur de uppskattar sina gäster, helt underbart. Nedan lite bilder från maträtter och kvällar.

Denna utsökta familjerestaurang med sin trevliga personal ligger på Centro comercial victoria i Mil Palmeras. Du kan använda kartan här nedanför för att hitta dit. Om du gillade detta tips får du gärna klicka på "tummen upp" som finns nedanför kartan.

.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *