Frankrike (FR)Resor

Bonjour Paris

Bonjour Paris

Loading

Denna publicering uppdaterades den 16 november, 2021

Kom till Paris i morse för att vara här i 2 dagar och jobba. Här är underbart väder med blå himmel och sol som värmer skönt när man väl är ute.

Får bli en promenad senare, kanske till Sacre Cour, Eiffeltornet eller nåt. Eller till en lokal fransk kvarterskrog, de brukar ha bra mat. Besökte en sist jag var här, och åt "anklever kokt i sitt eget fett", hur äckligt låter inte det? Men se det var det inte, men det kanske berodde på allt det goda vinet som slank ner samtidigt...

Jag skrev ju sist om att jag skulle till kotknackaren, vilken upplevelse...

Han tittade på min rygg, axlar och nacke och sa att jag var lite sned, jo jag tackar jag med den smärtan jag gått och burit på alltför länge. Han sa att du borde vara ganska öm här och här och jag skrek, JAAA DET ÄR JAG. Sedan tog han ett riktigt brottargrepp om huvudet och vred till.

Efter första brottargreppet tog han ett nytt grepp och vred till åt andra hållet, samma otrevliga ljud och återigen en tanke, KAN jag röra på fötterna, Yipee det går.

Under Söndag/Måndag infinner sig en känsla av att något känns konstigt... och kommer fram till att jag inte har samma värk i nacke och axlar längre smiley

MEN, så fort jag började arbeta idag med den förbaskade laptopen så inser jag att det egentligen är den stela arbetsställningen som ställer till det. Får nog fundera på hur jag skall komma tillrätta med det här.

Nog för idag... krikeliko på er

Dela detta inlägg

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *