ResorSpanien (ES)

Barcelona 2005

Barcelona 2005

Loading

Denna publicering uppdaterades den 27 november, 2020

Vi fick ett ryck och köpte hastigt och lustigt flygbiljetter till Barcelona en höstdag i september för att tillbringa en helg i denna härliga stad. För att säkra boende i alla fall första natten så bokade vi ett “billigt” rum ganska nära hamnen!

När vi kom fram och tagit oss till hotellet visade det sig varför rummet var billigt, en liten garderob utan fönster. Här stannade vi endast första natten och började leta efter annat rum och hittade ett på en av gatorna som går parallellt med Las Ramblas. Vid sidan av hotellet låg en pub så det verkade ju lovande. Dock låg det en handbok i receptionen som berättade var de bästa gayställena fanns, uppenbarligen var det ett populärt hotell bland dessa :-).

Hu som helst så promenerade vi runt i la stada och besökte bland annat marknaden vid La Rambla som är en saluhall och beskådade all vacker uppläggning av frukter, glass och annat.

Marknaden / saluhallen vid La Rambla

Vi tog en promenad också i hamnen och kollade på båtar (ett måste när man är här…), ute på en av hamnpirarna ligger också ett butikscentra med lite olika butiker och här inhandlade jag en snygg “sommar”-pyjamas.

Sälvklart tillbringade vi även en stund på stranden och avnjöt värmen och solen. Här fanns en hel del asiatiska kvinnor som gick runt och erbjöd massage för EUR 10.- och det kunde man ju inte motstå. Plötsligt försvann alla “massörer” från stranden med en kommentar om att “will come back shortly”. Det visade sig att polisen närmade sig och asiaterna var här utan uppehållstillstånd. Efter att polisen försvunnit kom de tillbaka och fortsatte ge massage.

Nöjd Anna
Nöjd Kjell

På vägen tillbaka till hotellet avnjöts en bira i värmen och Anna slukade i sig en glass.

Glassfika
Svalkande öl

Natten på gay-hotellet gav ingen större sömn då vårt rum visade sig ligga rakt ovanför puben som hade öppet i stort sett hela natten och det var ett väldigt tjo och tjim. Men vi var trots detta nöjda med denna helgresa som visade sig att inte bli den sista 🙂

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *