ÖvrigtSverige (SE)

Klassträff 57 år senare!

Klassträff 57 år senare!

Loading

Denna publicering uppdaterades den 11 september, 2023

Karl Johansskolan, klass 7D & 8D, 1965-66

Måndagen den 29 augusti 2022 är en dag att minnas, för det var dagen då vi träffades igen efter 57 år passerat sedan vi tillsammans gick i sjunde och åttonde klass. Sjunde klassen bestod då utav 25 personer och nu hade hela 17 stycken anmält att de skulle delta vilket var helt fantastiskt roligt (3 klasskamrater av dessa 25 har tyvärr avlidit).

Vi träffades på John Scotts Avenyn och alla hälsades välkomna efter att alla till att börja med hade konstaterat vem som var vem (det är ju inte så konstigt att man kanske inte ser riktigt likadan ut som man gjorde för över 50 år sedan, haha...).

"Dagens elever" som deltog

Klassfoton från sjuan och åttan 1965-1966

De gamla klassfotona från 1965 & 1966 kan du se nedan. Om du klickar på skolfotot så får du se hur klassfotot skulle sett ut idag (tyvärr har jag inte nya foton på alla)!

Klass 7D
Klass 8D

Återträff igen 2023

Kvällen innehöll mycket "tjöt" och skratt och var verkligen lyckad och trevlig så det var inte så konstigt att alla var överens om att vi bör träffas igen och då förslagsvis till våren eller hösten nästa år (2023).

Då hoppas vi att även de som inte kunde komma denna gång p.g.a. sjukdom (Eva Nielsen, Eva Torvaldsson och Kenneth Lundahl) är friska så att vi då kan bli minst 17 personer.

Britt-Marie är nu den som har allas telefon nummer och blir troligen den som sammankallar till nästa sammankomst via SMS alt. telefonsamtal. Jag kommer att publicera det hela som ett evenemang på Facebook på samma sätt som jag gjort i år.

Anmäl dig som klasskamrat till vår Facebook-grupp genom att klicka här.

Klicka här för att komma till 2023 års träff

160

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *