Berättelsen om Anna har uppdaterats.
Många personer är uppdaterade samt totalt 12 stycken tillagda, en del av dessa bosatte sig på Tjörn och Orust. Allt som allt berättar jag nu om 120 stycken ättlingar till min Mormors mormors mormors mor.

Här finns allt från dödfödda barn och släktingar (Sigvard Svensson) som nästan blivit 100 år gamla. Även en del tragiska händelser men som ändå hanteras av att livet trots allt går vidare. Karl Oskar och Alida som båda drabbas av sinnessjukdom och fosterbarnet Huldas make soldat no.102 Östberg vid Fräkne kompani i Bohusläns regemente som begår självmord genom att hänga sig en kort tid efter att deras fjärde barn fötts. Barnen blir i sin tur fosterbarn i olika familjer men Hulda går vidare i livet och gifter sig igen och får fler barn.

Släktingarna föddes alt. dog på följande platser;
BOHUSLÄN: Bjelkewadet under Berg, Borgen, Carlslund under Röd, Grinnerås, Grössbyn Östra, Hagen, Hamra, Kefebacken och Labacken under Käderud, Kläpp, Kolhättan, Kungälv, Långelanda, Marstrand, Myren under Lunna, Restad, Röra, Sanden, Skår Östra, Stora Lundby, Stubbemyren under Berg, Svanesund, Talbo, Toftenäs, Uddevalla, Ucklum

GÖTEBORG:
Annedal, Bergsjön, Brämaregården, Haga, Härlanda, Johanneberg, Lundby, Masthugget och Mölndal.

SKÅNE
: Laholm

STOCKHOLM
: Tyresö

USA
: Chignick i Alaska samt New York i USA,

Klicka här för att se dokumentet som beskriver Anna Håkanssons alla barn till barnbarns barnbarns barnbarns barnbarn

OBS! Dokumentet uppdaterades 2019-03-07, 2019-07-02 och 2019-07-06